Disclaimer

Het copyright van deze website en bijbehorende content is vastgelegd door Rochelle van Doorn/Bellabaci Nederland. Het is niet toegestaan de inhoud te verspreiden op een manier waarvan je met gezond verstand kunt inschatten dat dit niet is toegestaan. Ongewenste verspreiding op welke manier dan ook zal juridische gevolgen hebben. Bij twijfel niet doen of per e mail toestemming vragen via: info@bellabaci.nl. Het is toegestaan om korte tekstfragmenten en oneliners te citeren op social media of blogs onder vermelding van ‘bron: Bellabaci Nederland” of evt. foto’s gebruiken waar ons logo op staat.

Elke handeling die je doet naar aanleiding van onze cursussen is jouw eigen verantwoordelijkheid. Rochelle van Doorn of Bellabaci Nederland kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor consequenties en resultaten. Wij zijn wel altijd bereid om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen naar verbeterde resultaten. Het is daarom ook belangrijk om volgens ons protocol te werken die medegedeeld wordt tijdens de workshop.

Onze cursussen zijn bedoeld om je te begeleiden naar resultaten maar omdat elk lichaam uniek is zullen wij nooit kunnen beloven dat het voor 100% weg gaat of verbetert. We kunnen je daarom geen garanties geven over de resultaten. Ondanks na 9 jaar ervaring en toch mooie resultaten bereikt te hebben willen wij je helpen met het delen van onze kennis, ervaringen en evt. strategieën.

Resultaten bereik je alleen door doorzettingsvermogen, door goed gebruik, eventueel bij een van onze aangesloten professionals een kuur behandeling te doen of voor advies in te winnen voor goed gebruik en evt. je lifestyle aan te passen.

Alle producten en diensten die wij aanbieden zijn door ons ontwikkeld voor educatieve doeleinden. Wij bieden geen medische adviezen. Dus mocht u onder behandeling zijn bij een arts, of heeft u klachten en u bent nog niet bij een arts geweest. Ga dan eerst naar uw huisarts. Of vraag eventueel toestemming aan de desbetreffende arts of u de cups mag gebruiken.

Bedankt dat je deze kleine letters gelezen hebt. Bovenstaand verhaal is allemaal standaard juridisch geneuzel, maar we willen het graag duidelijk met je gecommuniceerd hebben.