Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 100.00

Prijs: € 100,00 Je bent nog niet aangemeld voor deze Workshop.


Bellabaci Skin Get A Life Challenge 

Welkom bij de Skin Get A Life Challenge, een 8 weken durend online programma. Waarbij ik je ga begeleiden naar het beste resultaat. In deze Workshop is het natuurlijk belangrijk dat je doorzettingsvermogen hebt om het voort te zetten. Deze Workshop gaat over het verstevigen van de huid en de huid in topconditie te krijgen, waardoor rimpels minder diep worden. Om dit te bereiken hebben wij het over de cups, de Genies, welke grepen, de Cryoglobes, wat is couperose, voeding, bewegen, mindset en contra indicaties etc.

Het is erg belangrijk voordat je met deze Workshop begint of je cupping mag toepassen door onze gezondheidschecklist toe te passen. In de komende lessen geef ik je alle tools om de gezichtshuid te verstevigen en de rimpels minder diep te krijgen.

Er zijn 21 video’s, elke week leg ik een greep uit en is soms iets extra’s bij toegevoegd, dit kan zijn over voeding, ijsmassage ect. ect. Ik hou ook contact met je via whats app.

Iedere huid is natuurlijk anders, jong, oud, gekleurd, getekend, droog, enz.

Mijn levensmissie: bewust worden van je lichaam en geest. Dat wil ik jou graag leren. Het is tijd om bewust te worden van jouw lichaam. 

Deze Workshop kun je redelijk op je eigen tempo doorlopen, maar je moet wel elke week klaar zijn en natuurlijk 3 a 4 keer per week gaan cuppen. Maar om een mooiere, gezondere, frisse huid te krijgen is het het beste om het te gaan doen en zelf te ervaren. Er zijn 21 videolessen. Elke week komt er een nieuwe les beschikbaar, hier in je dashboard. 

Inbegrepen bij deze Challenge:

  • E-book
  • Bellabaci Challenge Weekkaart
  • 21 video’s
  • Extra bonussen
  • Begeleiding waar nodig

Ik adviseer natuurlijk ook onze cups en onze Genies erbij te gebruiken voor het beste resultaat