Facialcupping
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 100.00

Prijs: € 100,00 Je bent nog niet aangemeld voor deze Workshop.


@home cupping Skin Get A Life Professionals 

Welkom bij de @home cupping Skin Get A Life professionals. Hoe leer ik mijn klanten thuis cuppen en hoe leer ik mijzelf natuurlijk cuppen.   Waarbij ik je ga begeleiden d.m.v. video’s naar het beste resultaat. In deze Workshop is het natuurlijk belangrijk dat je doorzettingsvermogen hebt om het voort te zetten. Deze challenge gaat over het verstevigen van de huid en de huid in topconditie krijgen, waardoor rimpels minder diep worden. Om dit te bereiken hebben wij het over de cups, de genies, welke grepen, de cryoglobes, wat is couperose, voeding, bewegen, mindset en contra indicaties.

Het is erg belangrijk voordat je met deze Challenge begint of je cupping mag toepassen door onze gezondheidschecklist toe te passen. In de komende lessen geef ik je alle tools om de gezichtshuid te verstevigen en de rimpels minder diep te krijgen.

Er zijn 21 video’s, in elke les leg ik een greep uit en er is soms iets extra’s bij toegevoegd, dit kan zijn over voeding, ijsmassage ect. ect. Ik hou ook contact met je via whats app.

In de komende lessen geef ik je alle tools om weer een mooi glad gezicht te krijgen of althans een poging daartoe. Iedere huid is natuurlijk anders, jong, oud, gekleurd, getekend, droog, enz. Mijn levensmissie: bewust worden van je lichaam en geest. Dat wil ik jou graag leren. Het is tijd om bewust te worden van jouw lichaam. 

Deze Workshop kun je redelijk op je eigen tempo doorlopen, maar je moet wel elke les volgen en natuurlijk 3 a 4 keer per week gaan cuppen. Maar om een mooiere, gezondere, frisse huid te krijgen is het door het te gaan doen. Na elke les komt er een nieuwe les beschikbaar, hier in je dashboard. 

Inbegrepen bij deze Workshop:

  • E-book
  • Bellabaci Weekkaart
  • Introductieweek
  • 21 video’s
  • Extra bonussen
  • Begeleiding waar nodig

Ik adviseer natuurlijk ook onze cups en onze Genies erbij te gebruiken voor het beste resultaat