Kan ik je helpen?

Ik sta 24/7 klaar om je vragen te beantwoorden.

Bel mij

+31655343924

Schrijf ons

info@bellabaci.nl

Trainingscentrum

Weg en Bos 90 2661 GX Bergschenhoek

Stuur ons een bericht

Acquisition is not appreciated with this contact form. So it makes no sense because they are not read and are deleted immediately.
Aquisitie wordt niet op 
prijsgesteld. Het heeft geen zin want deze worden niet gelezen en direct verwijderd.

Veel gestelde vragen

Sommige mensen krijgen blaasjes op hun huid of vertoond de huid roodheid.
Dit kun je ook krijgen van bijvoorbeeld siliconen BH bandjes en ja dus ook van siliconen cups, ook al wordt hier medische siliconen voor gebruikt.
Een siliconen allergie is vrij zeldzaam en wordt ook wel verward met latexallergie, omdat sommige alledaagse items zoals oordopjes en gezichtsmaskers een mix van latex, siliconen en andere materialen bevatten.
De massagepads die wij verkopen zijn ook gemaakt van siliconen echter is deze in een dun laagje polyethyleen verpakt, dus hier zal de siliconen allergie zich niet zo snel openbaren.

Voor gebruik bij grote vlakken, zoals benen, rug, buik etc. gebruikt u eerst de zachte cup en na enige behandelingen, wanneer uw huid gewend is aan de cup, probeert u voorzichtig de harde cup uit.

De set met 2 zachte cups wordt vooral gebruikt bij volledige massages waar ook cups solitair gebruikt worden ( dit alleen wanneer u bekend bent met deze techniek).

De Super cups, 2 met gelijke hardheid, worden vooral gebruikt voor de rug.

De smalle cups uit de Facial set worden, zoals de naam al zegt, gebruikt op het gezicht, ook eerst met de zachte en op de wat stevigere huid b.v. de nek is ook de harde te gebruiken.

Wees altijd voorzichtig want de cups hebben altijd een grotere impact dan u denkt en bloeduitstortingen in het gezicht wil niemand. Bestel nu de gratis Mini cupping Workshop!

Ga naar de website bellabaci.nl en klik op de Workshop of training naar keuze, op deze pagina zie je alle mogelijkheden.
Vul alle benodigde gegevens in en wij nemen contact met je op of bevestigen direct de workshop of training.

Artikel 6 – Herroepingrecht

Bij levering van producten:

Koper heeft het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
Enkel de kosten voor retour van uw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat, ongebruikt en in de originele verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact opnemen via info@bellabaci.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het product aan u retourneren.

U kunt ook gebruik maken van dit formulier Verzoek om te retourneren

Ja, helaas wel. Dit kan helaas even niet anders. Dit word jou online omgeving. Heel veel plezier.

Deze kun je kopen op www.bellabaci.nl dit is onze hoofdwebsite. Ik adviseer je zeker met onze cups te werken en onze genies voor het beste resultaat.