Onze Workshops

Kies hier een van onze Workshop. Sommige zijn voor thuisgebruik en sommige zijn voor professionals.

100.00

Skin Get A Life Challenge

Deze Workshop is voor het gezicht. Ik begeleid jou 8 weken lang online met 21 video's ook krijg je leuke bonussen. Je kunt al je vragen stellen tijdens een coachcall of via whats app. Wil jij minder rimpels, minder vochtwallen, versteviging van de huid ga dan voor deze workshop

Gratis

Mini Cupping Workshop

Welkom in de wereld van Bellabaci. Ik neem je mee d.m.v video's. Wie ben ik? Wat is cupping? Welke cups te gebruiken. Wat zijn de indicaties en contra-indicaties. Wat zijn de resultaten en welke producten kun jij inzetten.

100,00

Cellulite Be Gone Challenge

Deze workshop is als je van je cellulite wilt afkomen of versteviging wilt van je huid. Ook geschikt als basis als je voor het eerst begint met cupping. Ik begeleid jou 8 weken d.m.v. 21 video's naar het beste resultaat. Je krijgt er ook nog leuke bonussen bij. Je kunt al je vragen stellen via een coachcall of whats-app.

150,00
Facial cupping masterclass

Facial cupping Masterclass Professionals

Deze Workshop is voor de Professional. We gaan dieper op de materie in qua spieren, lymfe, sinussen, hoofdpijnen, TJM syndroom ect. Je leert ook de grepen op het gezicht. Deze Workshop is geen vervanging van een fysieke cursus maar echt een aanvulling of een basis workshop.

75,00

Littekens Cupping Masterclass Professionals

Deze online cursus gaat over verschillende littekens en evt. te behandelen met cupping. Deze kan gedaan worden door professionals.

100.00
Facialcupping

@Home Cupping Skin Get A Life Professionals

Deze Workshop is voor professionals. Deze gaat over het hoe thuis je gezicht te cuppen. Je kunt straks jou klant uitleggen hoe ze dit het beste zou kunnen doen. Ik begeleid jou d.m.v. 24 video's online en je krijgt ook leuke bonussen. Je kunt al je vragen stellen tijdens een coachcall of via whats app. Wil jij minder rimpels, minder vochtwallen, versteviging van de huid ga dan voor deze workshop

100,00
cellulite

@Home Cellulite Be Gone Professionals

Deze Workshop is voor professionals. Deze gaat over het hoe thuis je cellulite kunt cuppen maar ook je buik en armen. Je kunt straks jouw klant uitleggen hoe ze dit het beste zou kunnen doen. Ik begeleid jou d.m.v. 24 video's online en je krijgt ook leuke bonussen. Je kunt al je vragen stellen tijdens een coachcall of via whats app. Wil jij minder cellulite, versteviging van de huid een betere doorbloeding en lymfestroom ga dan voor deze workshop.